HOMEPAGE - COLUMN - HET WEER - LINKS - FOTO - FILM - FUNNY - NEW

Autocross Stedum 2012

Op 2 juni staat de cross van Stedum weer op het programma. Hoewel deze cross al bekend staat om zijn spectakel,  willen wij daar dit jaar een schepje bovenop doen...
De NNCRO organiseert deze dag een zogenaamde Duo-Race: 2 rijdende crossauto's (standaard klasse) die met een ketting van maximaal 2 meter aan elkaar vast zitten  en ook op die manier samen de finish moeten halen. Wil jij met je cross-maatje samen de baan op, geef je dan nu op !!!
Stuur ons een mailtje met jullie namen en startnummers  en vermeld " Stedum" bij het onderwerp. Graag ook aangeven welke auto voorop gaat rijden.

Met de bovenstaande tekst werd Gewoonrobert met zijn hulpfotografen gelokt naar het Groningse dorpje Stedum, dat zou toch wat zijn met een ketting 2 auto's aan elkaar zetten en crossen. Nou als je dacht dat ging gebeuren kwam je dus bedrogen uit want de finale was vereden en men werd bedankt en is de volgende keer van harte welkom in Ten Boer. Nou lekker dan geld terug? Ten Boer? Nou dacht het niet. Maar wel enkele foto's gemaakt dus kijkt u maar weer even mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The End