HOMEPAGE - COLUMN - HET WEER - LINKS - FOTO - FILM - FUNNY - NEW

 

Radiografische monstertruck 4WD HBX Bonzer XT V2

Verkocht!!!

Ook deze wagen is in het bezit van gewoonrobert.nl en is echt een Topauto het is een electrische monstertruck met enorm veel power hieronder ziet u enekele foto`s van de Truck en hellemaal onderaan vindt u de link waar deze wagens te koop zijn en als u goed kijkt ziet u dat ze spotgoedkoop zijn.

Technische data: Aandrijving 4x4 (4WD), schaal 1:10. nieuwe beter 560er motor Olie geveerde schokbrekers, op al de 4 assen differentieel Tandwiel verhouding: 300x260mm Lengte: 385mm Breedte: 300mm Gewicht zonder kap: 1100g Proportioneel regelbare besturing en snelheid. Kant-en-klaar in de doos, met reserveonderdelen gratis meegeleverd. Zacht rubberen banden voor extra grip. Het onderstel is zeer degelijk uitgevoerd van hard kunststof en metaal. Met pistoolafstandsbediening en elektronische snelheidsregelaar. Power accu, SC1800mAh 7,2V met adapter/lader (gemiddeld 4 uur laadtijd). Verschillende frequenties mogelijk; tot acht auto's kunnen tegelijkertijd rijden. Verschillende kleuren kap: Geel, blauw en groen Afmetingen: Hoogte: 21cm, Lengte: 40cm, Breedte: 30cm Diameter banden: 12cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Upgrade 29-03-2009

Vandaag heb ik vering aangebracht onder de body van de Bonzer, mijn zoontje had een rc auto tje van de Blokker die het niet meer deed, en daar zaten dus best wel leuke veertjes onder eens even gekeken wat ik daar mee zou kunnen doen en toen schoot mij het idee te binnen om de body van de wagen geveerd te maken het grote voordeel is nu als die over de kop slaat dat de body mooi inveerd (dus niet meer zo kwetsbaar) en daarna weer terug komt naar zijn normale positie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

29-04-2009

De HBX Monstertruck nu op monstertractor profiel banden.

 

 

 

 

 

 

The End