HOMEPAGE - COLUMN - HET WEER - LINKS - FOTO - FILM - FUNNY - NEW

 

Zaterdag

23-05-2015

En dan is het alweer de zaterdagmorgen van het Pinksterweekend 2015! Veel in het verschiet dit weekend o.a een BBQ, de Friesche elfstedentocht 2015 en zojuist nog uitgenodigd om Zondag mee te toeren naar de American Sunday te Assen.....maar goed eerst deze column even voltooien want een klein stukje tekst schrijven blijft toch een leuke bezigheid voor mij.

Klein details de afgelopen week wat mij bijzonder opviel was de intocht van Sinterklaas 2015, ik zag het, las het en probeerde het nieuws te verwerken maar kreeg spontaan zin om iemand een meiter van de kop te schoppen zijn baard van zijn smoel te trekken de mantel in de vuurkorf te flikkeren en te zeggen 'Opholln nou!!! Opflikkeren naar Spanje en laat ons met rust!!!' Wie bedenkt dit soort dingen? De zomer moet nog beginnen en 1 of andere geit met een sinterklaas fetisj begint te zeiken over deze intocht! Eerst wil ik minimaal de zomer! Lekkere wijven in veel te kleine bikkini`s aan het strand, nog zeker 150 dagen de weersverwachting van Harma Boer. Dus laat ons in hemelsnaam met rust!!!! Pffff dit valt bijzonder slecht om je op een nuchtere maag al zo druk te maken om de goedheiligman. Damn!

Wietplantage afgefikt in Veendam! Toen ik dit nieuws gisteren hoorde en tevens een buurtbewoner aan het woord hoorde uit Veendam zag ik gelijk de humor er wel weer van in 'had u dit wel verwacht?' antw: 'Gaaaast was een te gek vuurtje man! Alleen we zijn nu zo stoned als een garnaal van die brandlucht hiero!' Werd nog vermeld dat dit een buurtbewoner uit Veendam was maar dat kon je zo ook wel horen, daar hoef je geen taaldeskundige voor te zijn.

Inmiddels is Thijs P@radijs ook wakker, hoi Papa en ploft op de bank met een tablet, dus die zal ik om een uur of 11 ook es vragen of die zich aan gaat kleden! De motor moet nog even verbouwd worden, niet zoveel zin in maar goed het moet wel ff Thijs gaat namelijk mee met de Friesche Elfstedentocht en dan is de sissybar wel even belangrijk voor hem alleen het zadeltje erop zetten is slechts 5 minuten werk maar belangrijk voor hem is de ruggesteun en om deze er weer goed op te krijgen moeten alle tassen eraf dan moet het achterspatbord op 2 bouten na helemaal los dan kan de sissybar erop en dan de boel weer af monteren mwah klein uurtje werk misschien maar goed het moet nog wel even gebeuren want anders trek ik maandagmorgen op en ben ik bij Ten Boer die kleine Muppet al kwijt. (wel humor)

Naast Twitter en Facebook heeft Robert nu ook Instagram, is dat leuk? Ach wel makkelijk je stuurt èèn foto en die komt dan als u wilt op alle drie te staan.... nog even aan wennen denk ik.

Annegret R., een vrouw van 65 jaar uit Berlijn heeft dinsdag een vierling ter wereld gebracht. Dat heeft de commerciële zender RTL, die een exclusieve overeenkomst met de vrouw heeft gesloten, vrijdag laten weten. Daarmee is het totale aantal kinderen dat ze het leven heeft geschonken, op zeventien gekomen. Whhhhat? Dus dan heb je al 13 kinderen? Ben je 65 jaar? En dan nog zo geil als een bossie siepels in Augustus? Sjeeeezus.......heb je met 13 kinderen dan ook nog tijd om te neuken? Whahahaha die brengt over 5 jaar de kids naar school en dan vragen anderen zich af? Bent u de oma of de overgrootoma? Whaaa het antwoord zullen ze vast niet verwachten!

Over vijf jaar vallen er geen doden meer door ongevallen met vrachtwagens. Door technische en innovatieve aanpassingen in de truck, wordt het risico op ongevallen zo beperkt dat er vrijwel schadevrij gereden kan worden. Dat is dan mooi! Als dit met vrachtwagens kan zal het ook mooi om dit op de gewone autos toe te passen....of niet dan? Het volgende ook opmerkelijk nieuwtje: Het bij Volvo optionele voetgangersdetectie zorgt ervoor dat een aanrijding met voetgangers wordt voorkomen. Dus ook geen Volvo meer kopen zeg maar!

Het Groninger Forum word nu al weer gedeeltijk gesloopt, heeey dat ding is nog geen eens af!

De politie in Breda heeft een opmerkelijke sollicitatie binnengekregen. Een 6-jarig jochie meldde zich aan om agent te worden. De aandoenlijke sollicitatiemail werd op Twitter gezet door de politie. Het jochie schrijft onder meer dat hij "soms wel moedeg" is en bovendien "sterek". Een klein nadeel: hij moet af en toe nog wel naar "sgol". Dat bleek overigens ook al uit zijn creatieve spelling.Een wijkagent uit Valkenburg reageert lyrisch op de tweet van zijn collega's. Hij schrijft: ,,Onmiddellijk aannemen, juiste drive! Stage kan in Valkenburg!"

De politie heeft vrijdag met veel moeite een 25-jarige automobilist uit de stad Groningen aangehouden. Hij had in Zuidlaren een vrachtwagenchauffeur bedreigd met een groot mes en ging er daarna vandoor, achtervolgd door de politie. Op de Peizerweg in Groningen zagen agenten de verdachte rijden. Ze gaven hem een stopteken, maar daar trok de man zich niets van aan. Met hoge snelheid reed hij weg. De agenten wisten bij de oprit naar de A7 voor de auto van de verdachte te komen. De 25-jarige ramde de politiewagen echter en reed verder. Twee andere politiewagens probeerden de voortvluchtige klem te rijden, maar de verdachte botste zich ertussendoor. Door een aanrijding te forceren, kon de man worden klemgezet tegen een lantarenpaal. Met getrokken pistool praatte de politie hem uit de gehavende auto en rekende hem in. De Stadjer had geen geldig rijbewijs.
Dus wat leren we weer uit bovenstaand verhaaltje van RTV Noord? Juist!! Je mag niet zonder geldig Rijbewijs rijden! Is een ongeldig Rijbewijs er ook dan? Staat dat er dan op? ONGELDIG RIJBEWIJS?

U ziet al wel de concentratie van Robert verdwijnt net als een zwarte kater die de hele tijd naast me zit om te kijken of ik niks over hem schrijf maar Tineke, volgens diezelfde kat ook wel blikopener genoemd, trekt een blikje voer open en weg is die onderweg naar de vretensbakken liekt hier verdomme wel voedertijd bij de tijgers in dierenpark Emmen maar nu die dakhaas niet meer naast mij zit kan ik hem dus gerust kutkat noemen dat is die natuurlijk niet het is mijn kater die nu deze maand 13 jaar is geworden en hij is al bijna toe aan een trapje bij de stoel om op diezelfde stoel te komen....shit hij komt er aan gauw stoppen met dit stukje.

Nog een klein nieuwtje we hebben sinds deze week naast de 2 bestaande afvalcontainers ook een papiercontainer gekregen...... deze container word volgende week zaterdag voor de eerste keer geleegd op de nieuwe stijl dus met een papierpers.... spanend! Oja Robert heeft samen met zijn achterneef de primeur om voor de eerste keer op deze manier oud papier op te halen in Woltersum en kijkt er al naar uit zet u allen de container op de plek waar u dat ook doet voor het gewone vuil ophalen en dan zal dit allemaal best goed komen!

Ik houd er nu mee op luitjes want dat zadel komt niet vanzelf op mijn Harley-Davidson en zal toch echt met een beetje werk moeten gebeuren zal Thijs vragen of die wil helpen dan kan hij het de volgende keer voor me doen en nu niet gelijk beginnen te zeiken over kinderarbeid want hij word er niet voor betaald dus!

Las ik vanmorgen deze spreuk op de Groninger kalender van Fre Schreiber en die wil ik nog even met u delen want ik vind hem goed!

" Leer van guster, dreum van mörn, leef vandoag"

Prettig Weekend allemaal.

De vind ik leuk knop zit linksonder HIT EM!@