HOMEPAGE - COLUMN - HET WEER - LINKS - FOTO - FILM - FUNNY - NEW

 

Schier.

01-08-2015

Vader tuigt vermeende pedo af! Bam, dat zijn de berichten die ik graag mag zien in de krant, nou ja krant laten we het de Televaag website noemen. Een vermeende schennispleger is vrijdagavond in elkaar geslagen in Amsterdam-Zuidoost. De man zou zijn penis hebben laten zien aan een 3-jarig meisje.
De man lokte het meisje weg bij haar moeder. Toen ze alleen waren, liet hij zijn broek zakken. De moeder ontdekte de twee al snel. De man werd vervolgens in elkaar geslagen en dat gebeurde volgens getuigen door de vader van het meisje. De politie zegt dat de vermeende pedo eerst naar het ziekenhuis is gebracht voor onderzoek. Vervolgens is hij aangehouden en inmiddels zit hij op het politiebureau. De man die hem mishandelde is wel gehoord maar niet aangehouden. Hulde hulde hulde, soort gelijk iets maakte Robert mee in de Herestraat te Groningen met Thijs hij was toen een jaartje of twee en een vies kereltje kon zijn ogen niet van Thijs afhouden er hingen nog geen ledematen uit de broek maar Robert heeft hem gewaarschuwd dat als hij nog een keertje naar mijn zoontje kijkt ik in ieder geval niet voor de gevolgen in zou staan ik geloof iets met ontoerekeningsvatbaar ofzo noemde ik nog geloof ik. Maar wat deze man dus wel gedaan heeft zouden er vele meer moeten doen.....wat denk je wel niet je piemeltje laten zien aan een meisje van 3jaar? Dan heb je ze toch echt niet helemaal goed op een rijtje staan en of je dan wel vrij in deze samenleving kan functioneren heb ik zo mijn twijfels over!!

‘Rotdog is dik, vet en lekker'
Hans Bode gelooft heilig in zijn variant op de hotdog: de Rotdog. Het worstje met een spekjasje en plakje cheddar-kaas is al populair in Rotterdam en moet nu de rest van Nederland gaan veroveren. Robert zegt!! Lekkuuh jonguh!

Nou is een hond in een auto laten zitten natuurlijk al iets wat helemaal niet kan maar bij het lezen van het volgende bericht staan je oren echt te klapperen:
Een vierjarig jongetje is vrijdagmiddag in Balk (Friesland) door voorbijgangers bevrijd uit de kofferbak van een auto. Voorbijgangers hoorden geklop en geschreeuw. Pas bij de tweede poging lukte het de klep te openen en zagen ze het mannetje liggen. Het joch was volledig overstuur. Hij zei dat hij was opgesloten in de kofferbak.
Na twintig minuten kwam zijn 41-jarige moeder opdagen. Zij en het jongetje zijn meegenomen naar een politiebureau voor onderzoek. Het is nog onduideliijk hoelang het ventje in de kofferbak heeft gezeten.
Een woordvoerder van de politie zegt dat de moeder ontkent dat ze het kind in de kofferbak heeft gestopt. „We zijn nog met haar in gesprek. Misschien is het kind al spelend met andere kinderen in de achterbak terechtgekomen. We zoeken nog uit wat er precies is gebeurd.” Oja meneer de agent ik was hem al kwijt gelukkig zat ie in de kofferbak, nu hebben de meesten van ons wel kinderen en als je nou even terugdenkt aan de tijd dat ze 4 waren begrijp je de moeder in dit geval maar al te best maar je doet het natuurlijk niet!!!!

Robert heeft zijn 3 weekjes vakantie er al weer op zitten en heeft net weer een weekje werken erop zitten en weet je wat? Nou dat werken bevalt me ook best wel weer, hier dacht ik op maandag anders over maar ja dat was dan ook weer de eerste werkdag en als je dan op zondag je truck haalt die ingesloten staat tussen twee opleggers en dat deze zelfde dan op maandag uitvalt door een storing in de autolaadkraan en je de truck met spoed wisselt voor een andere dan is de eerste werkdag niet zo leuk....... maar goed de kop is er weer af. Weinig geschreven de laatste tijd! Dit klopt luitjes, er zat even niks in het hoofdje de afgelopen tijd je moet zin hebben in het schrijven je moet dingen hebben waar je over kunt en wilt schrijven maar door alle ellende in de wereld had ik even geen zin in schrijven Robert volgt het nieuws nauwlettend en werd hier gewoon heel treurig van nu ook weer dat gezeik met al die vluchtelingen bij de kanaaltunnel ze gaan nu voor 10.000,000 euro het hek aanpassen aldaar zodat ze hier niet meer heen kunnen komen. Zouden dit soort dingen niet bij de bron aangepakt kunnen worden? Waarom vluchten deze mensen? Hier moet je wat aan doen zodat ze geen reden meer hebben om te vluchten! Volgens mij heeft Robert dit al vaker geroepen en wat ik me daar van kan herinneren heeft niemand zich hier ene mallemoer van aan getrokken. Wat? Of ik een leuke vakantie heb gehad? Ja de 3 weekjes zijn goed besteed en prima bevallen, tot aan ons laatste uit met de boot naar Schiermonikoog waar Tineke een rotsmak maakte van de trap op deze boot, kent u dat? U loopt van een trap af en denkt dat u er al bent maar dan blijken er nog 1 of 2 treden te zijn, heeft u vast allemaal wel eens gehad, maar goed meestal corrigeer je dit net op tijd dan gaat het wel raar en misschien een klein beetje last van enkele spieren door de onverwachte beweging maar goed herstel je het niet dan heb je een probleem. Een voorwaartse salto met schroef en plat op de plaat, nou ja die salto twijfel ik aan die zal ik net zelf wel bedacht hebben maar in ieder geval beide knieeën zwaar geschaafd de linker daarbij ook nog zwaar gekneusd en de enkelbanden van de rechtervoet gescheurd........tsja dan is je dagje naar Schiermonikoog gelijk naar de kloten.... inmiddels is Tien herstellende maar het gaat niet zo snel als ze zelf zou willen maar ja ook hier telt rust en geduld. Jeetje kijk net naar boven wat komt er al weer een tekst uit zeg.... dit gaat goed zo.

Een gezin uit de Amerikaanse staat Montana wilde een 18-jarige man met autopech helpen, maar werd neergeschoten. De ouders overleden, de 24-jarige dochter werd ook geraakt maar wist weg te komen. De schutter verklaarde aan de politie dat hij had geschoten omdat hij „genoeg had van het wachten” en de dochter hem zou hebben uitgelachen. Hij is vrijdag voorgeleid, meldden diverse Amerikaanse media. De schietpartij vond woensdag plaats bij een Indianen reservaat in het gehucht Pryor, ongeveer 50 kilometer ten zuiden van de stad Billings in de staat Montana. De ouders hadden de 18-jarige jongen langs de weg zien staan, hij vertelde dat hij geen benzine meer had. Ze gingen thuis hun dochter ophalen en reden terug met een jerrycan benzine naar de plek waar de jongen met panne stond. Hij trok gelijk een pistool en dwong de familie uit te stappen, waarop hij eerst de vader en daarna de moeder doodschoot. De dochter wist weg te rennen maar werd in haar rug geschoten. De jongen reed weg met de auto van haar ouders maar kon enkele uren later aangehouden worden. Nou ja zeg maar hij had in ieder geval wel een reden.

Een zestienjarige jongen uit Arnhem is in de nacht van donderdag op vrijdag betrapt op het rijden in de auto van zijn vader; met een slok op zat hij achter het stuur. Agenten zagen de jongen rijden door de Willemstunnel in zijn woonplaats, met nog twee mensen in de auto. De politie wilde hem controleren omdat hij duidelijk jonger was dan degene op wiens naam de auto stond. Ook zagen agenten de inzittenden steeds angstig achterom kijken.
De bestuurder probeerde nog te ontkomen maar stopte uiteindelijk toch. Hij wilde een vriendin (15) die al te laat thuis was naar huis brengen, zonder dat zijn vader ervan af wist. Nou toch lief van de jongen dat die zijn vriendin even naar huis wou brengen......dat die geen rijbewijs had hoor je niemand over praten ze hebben het alleen maar over een slok op... nou ja het rijbewijs kunnen ze niet afpakken.

Ik vind het stukje zo eerst weer mooi genoeg mensen, de boeren kunnen het land weer op dit weekend voor het koren worden het hele mooie temperaturen en kan de tarwe mooi en goed drogen, volgens Harma B gaan we richting de 30 groaden op moandag dus ik zou zeggen "Give me hope jo Harma!"

Mensen prettig Weekend, bedankt voor het lezen, duimpje + vind ik leuk links onderaan dit bericht. klik em aan.

Robert.