HOMEPAGE - COLUMN - HET WEER - LINKS - FOTO - FILM - FUNNY - NEW

 

03-05-2015

Prijsvechter

Een gevecht waar over het algemeen zo 1 2 3 geen bloed aan te pas komt, het woord prijsvechter valt op op de Televaag pagina tussen de koppen,'Gruwelijke slachting IS' 'Dode door ongeval met hoogwerker' 'Schietpartij in Dordrecht' "Auto rijdt 5 Pelgrims dood' 'Sherryl Sandberg weduwe' 'Dode na ongeluk paardenwagen' 'dode door crash in Duitsland' 'Kisten aangekomen in Hilversum' Robert schrijft heel veel over geweld in onze Wereld maar als je deze koppen leest dan heb je voor vandaag toch weer gegeten en gedronken?
Tussen al deze ellende valt mij dan een paar dingen op het woordje prijsvechter zie ik ergens staan en ik moest gelijk weer denken aan de link die mijn zusje me stuurde over de vliegmaatschapijen... mis nog een keer vliegmaatschappijen, jep dit is de goeie (makkelijk woordspelling) waarom ik niet ff op delete druk? .......ja had ook gekund. Ho stop bij de les blijven nu vliegmaatschappijen die als prijsvechter zijnde de piloten dus danig onder druk zetten om maar zo weinig mogelijk brandstof te tanken voor een vlucht zodat ze zo min mogelijk gewicht meenemen waardoor het vliegtuigje dus zo min mogelijk brandstof verbruikt. Kijk dan ben je dus een echte prijsvechter, ze vergeten echter dat als een vliegtuig zonder brandstof komt dat ze dan keihard naar beneden gaan en als je dan even verder kijkt sta je uiteindelijk weer in de Televaag maar dan onder de kop 'Vliegtuig crasht, 200 doden' kortom dan ben je weer Televaag voer.

Tussen alle ellende valt me dan het volgende nog op dat een jongetje van 5 na een week word gevonden onder het puin in Nepal VRESELIJK!!! Wat moet dit kereltje een angst hebben gehad.........zelf heeft Robert een jongetje van 8 en als je dit dan leest dat doet je toch heel veel pijn!

Op het moment dat ik dit schrijf zijn er nu mensen die denken Who the Fuck is Sherryl Sandberg??!?!? Weer een ander denkt huuuuh nou wat ik net schreef ze is plots weduwe en tevens de topvrouw van Facebook! Kijk dan weet u dat nou ook gelijk even.

Het is zondag mensen en Robert zit er natuurlijk helemaal klaar voor!!!! WAARVOOR?? Nou de voetbalwedstrijd aller tijden natuurlijk!!! FC Groningen en PEC Zwolle. De uitslag gaat Robert niet over speculeren omdat ik deze namelijk al weet, duuuuh jaja Robert had vannacht een visioen en weet inmiddels de uitslag dus........nee die ga ik hier niet neerzetten dan gaat u handelen met voorkennis en dat is verboden en aangezien het zondag is en de kerkdienst over ongeveer anderhalf uur begint ga ik mijn vingers hier niet aan branden!!! Klein puntje van kritiek, nou ja klein, gisteren zat ik even RTV NOORD te kijken en zag daar het uitzwaaien van de spelersbus en terwijl Thijs mij vraagt of dat nou leuk is om met een tractor voor een bus te gaan rijden? Tsja lieverd daarmee laten we zien dat we boeren zijn, daar waar de tractor reed stonden mensen die van hun leven nog geen tractor hebben gezien maar dat ter zijde. Ik snap dat u nu op het puntje van de stoel zit en zich afvraagt wat Robert zijn kritiek puntje nou dan wel niet mag zijn? Heel simpel de tekst ' www.drenthetours.nl ' en dat dan op een Groninger spelersbus dat was wat Robert opviel wat u ermee gaat doen maakt mij niet uit ben alleen wel blij dat de FC niet reist met Paulusma reizen uit Friesland want je moet er toch niet aan denken dat er op de bus friesche pomperbladen zouden komen wel?

Robert en de rest hier wenst FC-Groningen een goede wedstrijd toe en mogen de supporters zich zodanig gedragen dat we nog eens een keer weer die kant op mogen.

Ik ga er nu dan ook een punt achter zetten voor vandaag want ja net wat ik al zei de kerk begint rond half 10 en voor die tijd moet er nog een hoop gebeuren mochten er nu nog mensen zijn die graag een foto willen zien waarop je kunt zien dat er drenthetours op de spelersbus staat laat het me maar weten dan komt die hier straks nog wel onder te staan, voor iedereen die naar de wedstrijd toegaat fijne dag toegewenst en voor de rest van de mensen ook natuurlijk.

Fijne zondag en tot de volgende keer maar weer.

Vind ik leuk zit hier onder.

Robert.