HOMEPAGE - COLUMN - HET WEER - LINKS - FOTO - FILM - FUNNY - NEW

 

26-04-2015

CASH!!!

Wilt u cash of een overschrijving naar uw bank? Vroeg ik de vrouw waar Robert een fiets van kocht via Marktplaats. CASH! Zei de vrouw op norse toon, Robert dus op de desbetreffende fiets naar de Rabobank om het geld te pinnen, met een zak vol papiergeld terug naar de woning van de vrouw alwaar wij een half uur voor onze afspraak waren en waar nu dus allemaal mensen aankwamen die zei waarschijnlijk gevraagd had om even bij de transactie te zijn. Ik was zo tevreden dat ik voor mezelf had besloten om het bedrag naar boven af te ronden en haar €5,- extra te laten houden maar het was gewoon geen leuke vrouw achter in de schuur werd er afgerekend en na het tellen liep ze er mee in huis, vermoedelijk werden hier de briefjes van €50,- nog eens goed onder de loep genomen door haar en de aangekomen mensen. Robert kreeg dus ook keurig €5,- terug. Wegwezen Tien! we gaan terug naar huis! Naderhand hebben we het er nog even over gehad en we waren het er met zijn drieën over eens: GEEN LEUKE VROUW!

En nou fietsen dus! Van Peize naar Woltersum, een heerlijke rit waar Robert volop van heeft genoten want hij houdt van fietsen alleen zonder ondersteuning word de belasting steeds zwaarder voor de knietjes jaja lieve lezers ook Robert zijn goddelijk lichaam ondervind de achteruitgang van het ouder worden en takelt langzaam aan af.

Boot vluchtelingen! Vreselijk wat deze mensen ervoor over hebben om uit hun land weg te komen.....800 doden door een gekapseisd vissersbootje. Ik luisterde van de week radio 1 en daar werden getuigen verklaringen gedaan over deze tocht vluchtelingen werden tijdens de reis naar de boot om kleine dingen dood geslagen....de laatste meters naar de vissersboot was met een rubberbootje 1 van de inzittenden ging staan en werd zonder pardon doodgeschoten en over boord geflikkerd......eenmaal op de visserboot werden heel heel heel veel mensen in het ruim opgesloten..... een ieder die hier zat ligt nu verdronken in het ruim op pak em beet 1000 meter diepte op de bodem van de zee.......Nee mensen dit is geen verzonnen verhaaltje dit is de harde wereld waar wij momenteel met zijn allen in leven! Als je al weg wilt en kan uit je eigen land dan is dat al erg genoeg maar dat je dan ook nog zo word behandeld door mensenhandelaren die je zogenaamd helpen? En dan luister je naar de radio hoe Nederland hier dan instaat en over meepraat het zou om toekomstige linkse stemmers gaan en daardoor is politiek Nederland ook weer wakker.....brrrr ijskoud word ik ervan laten we nou gewoon eens een keer stoppen met al die wreedheden tegen elkaar en laten we gewoon STOPPEN met al die oorlogen filter al die idioten die het stimuleren eruit en laten we een wereldbol met zijn allen maken waar liefde en vrede heersen want laten we niet vergeten mensen dat er èèn boven ons allemaal staat en die heeft de mensheid al eens eerder op een paar naar compleet uitgeroeid!!! Het regent nu ook, of is een ieder het al zo`n beetje vergeten? Dan zal ik hieronder een klein stukje uit de bijbel zetten:

Genesis 6:5-6-7 Toen de Here zag, dat de boosheid des mensen groot was op de aarde en al wat de overleggingen van zijn hart voortbrachten te allen tijde slechts boos was, berouwde het de Here, dat Hij de mens op de aarde gemaakt had, en het smartte Hem in zijn hart. En de Here zeide: Ik zal de mensen die Ik geschapen heb, van de aardbodem uitroeien, de mensen zowel als het vee en het kruipend gedierte en het gevogelte des hemels, want het berouwt Mij, dat Ik hen gemaakt heb. Maar Noach vond genade in de ogen des Heren.

Ja mensen het is zondag en laat de tekst boven u maar eens goed tot u doordringen en denk hier nog maar eens goed aan als u weer eens boos word op iemand en deze het liefst voor de bek wilt slaan, nou ja soms mag dat er zijn uitzonderingen.

Enzo Knol de You Tube hit onder de jongeren zijn vlog komt dagelijks uit en ik moet zeggen sinds papa hier ook wel eens naar kijkt samen met Thijs krijg ik toch steeds meer respect voor deze 21 jarige jongen elke dag maar weer een filmpje van jezelf op You Tube zetten is toch echt wel een prestatie filmpje 600 is onlangs langs gekomen en ja Enzo Knol is best wel leuk........kent u hem niet? Gewoon ff een keertje kijken.

Na Kamp zijn excuses voor de aardbevingen nu ook excuus van de NAM kortom de aardbevingsproblematiek blijft doorgaan in politiek Nederland hier op de redactie is de schade voor zover eerst weer hersteld en we voelen ons weer een beetje thuis in eigen huis.........zonnepanelen als zoethoudertje op het dak en voor de rest dik tevreden over deze schade afhandeling. Onze aannemer die alles geregeld heeft is Bouwbedrijf Pot uit Woltersum en daar een dikke pluim voor want hij heeft samen met de onderaannemers het toch even geflikt om in no time de boel weer gereed te hebben voor bewoning.

Bezoekers van het grote muziekfestival V-land in pretpark Walibi Holland zijn woedend op de organisatie. Die besloot slechts twee weken voor aanvang van het evenement om de ticketprijzen met meer dan 20 euro per persoon te verlagen.
In plaats van 50 euro kosten kaartjes nu 29,50 euro. Personen die eerder de volledige entreeprijs betaalden, krijgen geen geld terug. Wel ontvangen ze één extra vrijkaartje. Maar in veel gevallen zitten ze daar helemaal niet op te wachten, blijkt uit talloze kwade reacties op Facebook.
„Nooit meer V-land, achterbaks zooitje!”, scheldt Stefanie Koorneef. „Waar het op neerkomt is dat ze 20 euro stelen!” Natasja Smit: „Wij vinden dit een schande!” Ene Melvin heeft eigenlijk niet eens zin meer om te gaan. „Ik ga nu toch met een ander gevoel naar het festival.”
Over de vrijkaartjes zegt Chris van Zandwijk: „Wij worden nu gebruikt om meer mensen naar het festival te krijgen met die gratis kaarten. En iedereen weet dat er nu gratis kaarten in omloop zijn dus men gaat er ook geen geld voor neerleggen.” Veel festivalgangers hebben geen idee wat ze met de vrijkaarten moeten doen. Zo vertelt een jongen die met elf vrienden gaat: „Als we met 22 man hadden willen komen, dan hadden we wel 22 kaarten besteld.”
De organisatoren, evenementenbureau MelRoy en tv-zender Veronica, geven toe dat er te weinig animo voor het feestje is. Men spreekt op Facebook van ‘een zeer nodige beslissing' om te zorgen voor ‘een vol festival'. zozo en wij maar denken dat we in Nederland geen problemen hebben als Robert een €50,- kaartje had ging ik er niet eens meer heen op marktplaats met die ticket opzouten en wegwezen.

Strijders van terreurbeweging Islamitische Staat (IS) hebben 185 Iraakse militairen geëxecuteerd. De militairen werden gevangengenomen en gedood, nadat de islamisten hun legerbasis bij het Thartharmeer onder de voet hadden gelopen. Dat meldden Iraakse veiligheidsdiensten zaterdag. Sjezus vroeger deed men aan krijgsgevangenen dit is wel heel heftig allemaal zeg.

Zo eerst eens even 2 katten binnen gelaten in huis de derde ontbreekt die zal nog wel ergens op een rustig plekje liggen te ruften....13 jaar word die alweer die oude zwarte kater die ook wel kapitein eenoog word genoemd hier in de straat, het regent en dat heeft hier bij ons nu twee voordelen 1.) onze zonnepanelen waar ook wel op gepoept word door onze gevederde vrienden spoelen op deze manier weer mooi schoon. 2.) al het bloed van de verscheurde knaagdiertjes op en rond het huis spoelt zo weer mooi weg naja afgetrokken hoofdje en staartjes ingewanden en andere ledematen die spoelen nog niet weg dus die zou ik straks even handmatig moeten verwijderen.

Thijs komt net beneden en ik heb even met hem het filmpje van hun optreden op school tijdens de Koningsspellen bekeken zag er ook weer supertof uit.

Goed ik kan het nog overal met u over hebben maar dat gaan we niet meer doen vandaag we gaan er zo een punt achter zetten u mag nog even op vind ik leuk of op like klikken weet ik veel en als u dat dan doet ga ik er ook vanuit dat u het stukje goed heeft gelezen en samen met mij mede strijder gaat worden tegen het kwaad.....gaan we Harma niet even afzeiken? Nee want ook dat hoort niet in mijn verhaal PEACE is de boodschap van vandaag, maar ook zeker voor morgen en overmorgen.

Mensen bedankt voor het lezen en een prettig weekend verder.