HOMEPAGE - COLUMN - HET WEER - LINKS - FOTO - FILM - FUNNY - NEW

 

Wij helpen u graag.

 

23-08-2014,

Wij helpen u graag, deze tekst kwam ik tegen in het lokale krantje bij ons op het toilet uiteraard kreeg deze tekst gelijk mijn aandacht want Robert begint ook op een leeftijd te geraken dat een klein beetje hulp in deze woeste wrede wereld geen kwaad kan. Maar u zult zich afvragen waar het over ging? Nou dat zal ik u vertellen, of heb je liever dat ik je en jij g ebruik? Blijft altijd lastig en persoonlijk vind ik u net even iets mooier klinken als je of jij dus ik besluit om vandaag een beetje in de u stijl te blijven. Bij de NS checkt tegenwoordig iedereen in en uit, daar ging het over. Vanaf heden ben je dus verplicht om een ov chipkaart bij je te hebben en deze moet geregistreerd en op naam staan als u gebruik wilt blijven maken van de kortingen bij de NS, u kunt echter ook een anoniem dagkaartje met een chip kopen maar hier betaald u dan wel €1, meer voor en daar kan u niet met korting op reizen. Nou zoals u ziet Wij helpen u graag. Dank u wel!

Nu denkt u wat een gezeik over een treinkaartje, nou dan staan we op 1 lijn want zo dacht ik er net over toen ik het stukje las bij ons op het rustigste plekje in ons huis, dit jaar zijn Thijs en Tineke voor het eerst van hun leven in de trein geweest, op advies en enige aandrang van de NS vrouw op Amsterdam-Zuid moesten we zwart rijden naar Schiphol, Robert vond het leuk Tineke was echter nerveuzer als een ADHD`er met een Red Bull verslaving.

Nou op naar de orde van de dag, Ice Bucket Challenge!! Helemaal hot momenteel maar of dit nu is waar de wereld op zit te wachten? Leuk om naar te kijken en te zien hoe men het brengt en doet maar toen van de week Harma Boer op tv Noord te zien was en ook mee deed aan de ice bucket challenge toen hadden ze mijn aandacht, wat dacht je mijn vermoeden bleek waar te zijn, onder het mom van tepels liegen niet zouden technisch gezien na een emmer koud water ook bij Harma Boer tepels zo groot als negerzoenen moeten ontstaan! Nou u raad het al dit was bij Harma dus niet het geval dus Harma is een man, damn ik wist het bahhh baahh baahhh en dat op TV Noord jakkes!

ISIS moet verslagen worden kopt de Telegraaf, nou hier gaat Robert geen grappen en grollen over maken want wat daar allemaal gebeurt is te erg voor woorden dus daar wil ik het dan ook bij laten, elke dag kunt u het lezen op de Telegraaf.nl website en NU.nl en vele andere websites en dat het gestopt moet worden mag toch duidelijk zijn? Zelf heb ik een zoontje van 7 die ik dan stevig knuffel als ik weer lees dat er ook jonge kinderen worden vermoord en onthoofd. Wat ik zeg te erg voor woorden en het heeft ook nog met het geloof te maken? Nou 1 ding is zeker het is niet mijn geloof en het kan nooit de bedoeling zijn dat je mensen af gaat slachten wat er ook gebeurt in mijn ogen ben je de dan nodig toe aan een afspraakje bij een psycholoog want dan staan ze niet allemaal meer in de goede volgorde.

Een kans missen dat kan, maar de kans die Junior Malanda namens VfL Wolfsburg verprutste tegen Bayern München gaat de geschiedenis in als misschien wel de grootste misser ooit.Robert heeft het filmpje bekeken en vind hem prachtig van afstand de bal op de lat je rent door als voetballer zijnde krijgt de bal op een meter van het doel zonder keeper voor je voet en je schiet hem vervolgens langs het doel, in een woord geweldig leg dat straks maar uit in de kleedkamer whahahaha tikkie terug Jaap hahaha.

Mark David Chapman (59), de moordenaar van John Lennon, komt niet voorwaardelijk vrij. Een verzoek daartoe werd vrijdag voor de achtste keer afgewezen.
Hij komt de komende twee jaar niet meer in aanmerking voor een voorwaardelijke vrijlating. Gevreesd wordt namelijk dat de man opnieuw misdaden zal plegen.
Chapman kwam al zeven keer eerder in aanmerking voor een voorwaardelijke vrijlating en voerde deze week opnieuw gesprekken met de autoriteiten. De weduwe van de Beatle, Yoko Ono, vocht de vrijlating aan.
Zij heeft gezegd dat Chapman haar en haar kinderen veel angst inboezemt. Ook waarschuwt ze voor zijn eigen veiligheid; woeste fans zouden hem nog steeds iets willen aandoen.
Lennon werd op 8 december 1980 op 40-jarige leeftijd doodgeschoten in New York. Chapman bekende de moord en werd in 1989 veroordeeld tot een straf van 20 jaar tot levenslang.

Ook Rusland gaat lekker momenteel nu trekken ze zonder toestemming van de autoriteiten met een hulpkonvooi Oekraïne binnen, afgelopen week lieten ze een bommenwerpertje over Nederland vliegen, en wat heeft Nederland nog qua krijgsmacht? 6 tanks en een paar truckjes vol met zandhazen?
Robert zegt, gelijk weer geld vrijmaken om ons eigen land te kunnen verdedigen de dienstplicht weer verplichten en als je hier als allochtoon moeite mee hebt meteen je koffer inpakken enkeltje op Schiphol en wegwezen! Vechten moeten we voor ons land! Discipline heet dat! Vroeger zat ik een jaar in dienst, samen met andere jongens oefenden we daar op de heide in Nunspeet en schoten we die Russische tanks met onze Leopard 1-V gevechtstank uit de struiken weg! Bam het is bijna zover nog even en die Russen zitten er echt, Robert zoekt zijn plunjebaal en komt er dan achter dat ook legerkleding in 25 jaar tijd enorm krimpt! 25 geleden alweer, hoe heette dat liedje alweer? Je word ouder Pappa!!! Maar goed de kleren zijn gekrompen zelfs de onderbroeken lijken wel stringetjes godverdomme mensen als ik die kleding zo zie dan moet ik toch wel een verdomd lekker ding geweest zijn vroeger! Met die plunjebaal naar de trein, want de russen zitten bijna echt in die struiken daar op de Veluwe, wat blijkt kom je de trein niet in want je hebt geen OV chipkaart en wat is er nog meer aan de hand? Robert zijn type tank, waar die ooit een rijbewijs voor haalde (F) is verkocht! Ze zijn er niet meer! Rijbewijs van toen 100.000 gulden kan gewoon bij het oud papier, Nederland strijd niet meer nee Nederland bezuinigt alles en iedereen weg!

Nou Robert heeft weer eens een stukje geschreven en houd het voor vandaag eerst voor gezien rest me nog om u en uw huisgenoten een prettig weekend te wensen en tot de volgende keer maar weer.

Vind ik leuk vind ik leuk!

Groetjes Robert.