HOMEPAGE - COLUMN - HET WEER - LINKS - FOTO - FILM - FUNNY - NEW

 

 

Pannenkoekenpoedersuikerpotje.

07-02-2015.

Goedemorgen trouwe lezers van Robert, en gelijk zult u zich afvragen uuuh pannenkoekenpoedersuikerpotje? Vraag me niet waarom lieve mensen maar dit komt nou eenmaal gewoon in mij op, ik kan er niks aan doen dit heeft iets met de geestelijke gemoedstoestand of ook wel de geestelijke gesteldheid van mij te maken en ja ja voordat u er zelf over gaat beginnen die is enigzins beperkt.

We gaan de week eens voorzichtig met elkaar doornemen Robert begon afgelopen maandag met veel plezier de week en heeft deze dag ook lekker afgemaakt, dinsdagmorgen na een klein persoonlijk slippertje op de gladheid van de ondergrond schoot het mij weer behoorlijk in de rug, dus na de lichte geestelijke schade nu dan ook lichaamlijk, ho vergeet ik even helemaal mijn grote teen aan de linkervoet waarvan de nagel voor de tsja ik wil het noemen maar ben de tel kwijt ingegroeid is dus rug en teen klachten kortom een wrak!!! Maar de man die de paracetamol en ibuprofen heeft uitgevonden mogen ze van mij volhangen met medailles!

Woensdag was Robert weer als eerste aanwezig bij een zwaar ongeval met letsel waarbij een scooter rijdertje van de sokken werd gereden door een automobilist die hem door de laagstaande zon nooit had gezien, De jongen lag gedeeltelijk op het kruispunt in een bocht en Robert heeft geen moment getwijfeld en de truck achter hem gezet midden op het kruispunt met de motor uit en de zwaailampen aan, zodat hij voor de rest veilig kon blijven liggen.10 minuten lang heb ik bij de zwaargewonde jongen gehurkt gezeten zijn hand vasthouden want wat ik zag voelde hij, hij zag het niet maar zijn been zat er heel raar aan en trilde erover. Wederom duurde deze 10 minuten erg lang het voelde zeker als een 3 kwartier we hoorden de Ambulance aankomen en toen die gearriveerd was heb ik hem losgelaten en de broeders van de ambu namen het over. Voor de 3e keer hoor ik u denken, ja mensen op de een of andere manier ben ik er wel eens als eerste bij en ik moet zeggen ik kan er steeds beter tegen maar het doet je wel wat en dan vooral na die tijd als je zelf weer gezond en wel verder mag en kan rijden wetend dat zo`n jongen weet ik wat mee gaat maken binnen enkele minuten in het ziekenhuis.

Koningin Máxima heeft woensdag een symposium bezocht en kreeg bij haar vertrek een bosje tulpen aangeboden; een lief gebaar van een meisje dat voor onze vorstin een cadeautje wilde kopen. Dat deed zij bij Albert Heijn, waarvan zowel het prijsetiket, als de 35% korting-sticker prominent op de bos prijkte. En Máxima straalde van oor tot oor, zoals altijd! Natuurlijk is Maxima blij! Heel Nederland in de stress over een korting stickertje van 35%, natuurlijk straalt die meid! Die had King Willy ook even voor haar bij de Appie Hein kunnen halen toch? Die kortingsticker snap ik nog steeds niet, het gaat toch om het gebaar lieve mensen?

V&D.....wat kunnen we er nog over zeggen? Sneu voor al die mensen maar Robert is bang dat die komende week omdonderen gaat en ja het mag bekend zijn grote bedrijven kunnen ook stuk Tineke heeft nog €5,- tegoed op een V&D kaartje maar die gaan we niet verzilveren dus zo ziet u maar weer dat ook de dorpelingen V&D steunen.

Brammetje failliet! Ook sterkte jongen zag op de tv gisteren dat je een tandenborstel en een paar sokken mag houden, het lijkt me vreselijk dat je al je spullen kwijtraakt maar alles heeft vaak wel een reden.

Kans op gladheid kopt er de hele week in de kranten en is te horen op de radio en te zien op de televisie tsja bedankt voor de info luitjes maar als je smorgens een kwartier op je autoruiten staat te krabben en achter je de weg wit is van de sneeuw en andere shit dan weet ik over het algemeen al voldoende maar ja ik ben behoorlijk kritisch op de Nederlandse berichtgeving met betrekking tot de weersvoorspelling ik bedoel met code rood trek ik de korte broek aan en zoek ik mijn zonnebril al weer op.

De griepprik werkt dit jaar amper. Een groot deel van de bijna drie miljoen Nederlanders die het vaccin hebben gekregen, is voor hooguit 10 tot 20 procent beschermd tegen het circulerende griepvirus.

Het grootste schip ter wereld krijgt alsnog een andere naam. Een woordvoerder van het Zwitsers-Nederlandse offshorebedrijf Allseas liet vrijdagavond weten dat besloten is af te zien van de keuze voor 'Pieter Schelte'. „Na de brede en wijdverspreide kritiek, hebben we deze keuze gemaakt”, zei hij.
De Nederlander Pieter Schelte Heerema (1908-1981) deed als officier dienst in de Waffen-SS. Na de oorlog werd hij daarvoor veroordeeld en kreeg hij een gevangenisstraf. De internationale transportvakbond ITF eiste dat de naam van het schip zou veranderen en startte een petitie waarin Shell werd opgeroepen het schip niet in te huren. Shell wil het vaartuig inzetten bij de ontmanteling van booreilanden in de Noordzee. Het olie- en gasbedrijf bestempelde de naam eerder als „ongepast”. Shell zei vrijdag blij te zijn met het besluit van Allseas.
Het schip van 382 meter lang en 124 meter breed meerde vorige maand aan in de Rotterdamse haven bij de Tweede Maasvlakte. Daar blijft het de komende drie maanden liggen om te worden afgemonteerd.
Welke naam het schip nu krijgt, is nog niet bekend. Laat Robert nu een paar spulletjes gebracht hebben voor dit bootje, toen stond er nog wel Pieter Schelte op de vrachtbrief dus dat zal er de volgende keer wel niet meer staan. Robert weet nog wel een mooi naampie voor dit bootje, even kijken of het klinkt hoor: Het grootste schip ter wereld de GewoonRobert ligt afgemeerd op de 2e maasvlakte, ik zeg nikls meer aan veranderen en DOEN!!!!

Roger Moore heeft aangegeven in te willen vallen als James Bond nadat Daniël Graig gewond raakte tijdens de opnames. Hallo Roger Moore is de enige echte James Bond! Kom op zeg!

Nou ik ben er bijna weer door zoveel is er deze week ook niet gebeurd oja nog weer een vliegtuigje naar beneden gedonderd deze keer op een spectaculaire manier gefilmd met een dashcam ik zeg verplicht stellen in alle auto`s zo`n camera ik bedoel een cameraatje met kwaliteit begint al wel bij een 50 eurie wat doet dan op een auto van 15.000 euro?

Nou Robert gaat er mee stoppen ik heb vast nog wel meer maar er komt net een klein kereltje beneden die heel veel vragen heeft en die moeten uiteraard allemaal beantwoord worden, voorbeeldje: Heeft het gesneeuwt papa? Nee. Waarom niet? Dan moet ik uitleggen dat mevr. Boer nou blalblabla u weet al weer genoeg zeker? Ik ga proberen een week lang Harma niet te beledigen. Waarom niet? vraagt Thijs. Omdat je mensen in hun waarde moet laten en lief zijn voor elkaar of zoals er zo mooi geschreven staat in de bijbel:
Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand. Dat is het grootste en eerste gebod. Het tweede is daaraan gelijk: heb uw naaste lief als uzelf. Deze twee geboden zijn de grondslag van alles wat er in de Wet en de Profeten staat.
Hier is het goede nieuws voor hen die moeite hebben met deze leerstelling: Er staat nergens geschreven dat we onze naasten aardig hoeven te vinden!

Mensen ik wens u een prettig weekend toe en hoop dat u er net als ik een nuttig weekend van gaat maken. De vind ik leuk knop zit onderaan dit bericht en voor delers onder ons deze knop zit daar weer naast bedankt voor het lezen.

ps. Ik ga proberen mevr. Boer een week lang niet te beledigen dat heb ik in dit bericht niet gedaan dus dag 1 is zo goed als gelukt.