HOMEPAGE - COLUMN - HET WEER - LINKS - FOTO - FILM - FUNNY - NEW

 

Het houd niet op, niet vanzelf.

28-02-2015

Het houd niet op niet vanzelf. Zo zou je het het beste kunnen omschrijven denk ik, de grond blijft maar schudden in het Groningse landschap, wat hebben wij verkeerd gedaan ten opzichte van de rest van Nederland? Mijn zoontje is nu 8 en die weet niet beter dan dat we in de provincie Groningen aardbevingen hebben........ het houd niet op niet vanzelf is een reclame leus van de Nederlandse overheid tegen ouderen mishandeling zouden ze deze tekst ook niet bij deze aardbevings problematiek toe kunnen passen? Nu al is bekend dat als de velden leger raken de kans op hele zware aardbevingen 50% is gaan we nu echt met zijn allen hierop zitten wachten? Maar goed ze denken dat we binnenkort weer zo gek zijn met elkaar om te gaan stemmen, nou Robert moet daar nog eens stevig over nadenken als ik ook maar enig twijfel heb over de aardbevings bestendigheid van mijn stemhokje kom ik er niet in als mij de veiligheid gegarandeerd kan worden aldaar dan ga ik er nog even over nadenken. Geneuzel dat als ik niet stem dat je dan ook geen recht van spreken hebt gaat er deze keer dus ook niet in bij mij als mij geen veilige omgeving word aangeboden.

Nou ander belangrijk nieuws, de Groninger monopoly is dus binnen bij Robert en de eerste 1-0 overwinning is binnen. Tineke was het eerste slachtoffer van deze vastgoed magnaat hoewel ze donders goed van start ging met als eerste huizen te gaan kopen ging ze verderop in het spel vies nat op mijn hotels, na de eerste test moet ik zeggen dat de Groninger versie een leuke versie is een meer dan compleet. Robert is van kinds af aan al een verwoed monopoly speler dit spel speelde ik vaak met mijn vader die ook regelmatig verloor maar ik zelf onderging uiteraard ook menig ondergang. Pa was een verwoed speler op de Kalverstraat en Leidschestraat en dan met een hotel erop. Wat was pa flauw als ik er telkens net tussendoor sprong met mijn worpen en hij zelf dan op den duur onderging aan mijn Brink en Dorpstraat plus een serie stations.

Jaja u zult zich afvragen of er nog media nieuws komt maar Robert moet eerlijk bekennen dat ik deze keer de blog niet op mijn computer schrijf maar voor de eerste keer op mijn telefoon, waarom hoor ik u denken, hey dat klopt nie, nou ja de reden is heel simpel Robert zijn huisraad dus ook de computer staat momenteel in opslag omdat onze woning momenteel weer helemaal opgelapt word oftewel aardbeving schade herstel werkzaamheden aan de woning dus en wat ik deze week zover gezien heb zijn wij weer dik tevreden.

Het is wel wennen anders lopen eronder het typen continu katten bij me langs die dan hopen dat ik ze opmerk voordat ze uitgehongerd zijn, nee nu zitten we in een vakantie huisje aan het water en geloof het of niet maar ik word nu aangekeken door het raam door een eend tsja wat moet je daar nu weer mee? Ach tis weer eens wat anders dan een kat en ze smaken en stuk beter, eend voor het raam Duuh 1 op 2 poten ja dus geen auto! Denk zal het er even bij zetten voor we daar weer reacties op krijgen.

Krijg zo langzaam aan vinger pijn van het wrijven over het scherm van mijn Samsung grand neo plus ook de eerste slijtage sporen beginnen zich nu te vormen op het beeldscherm het lijkt wel een beetje op spoorvorming Maar dan op de telefoon zeg maar, inmiddels zitten hier nu 23 ganzen 17 eenden en 2 zwanen in het water lawaai te maken terwijl Thijs en Tineke nog heerlijk slapen, 1 schot hagel dan heb ik er toch zeker 30 te pakken nu. Zielig? Ach valt wel mee hoor ze hebben een goed leven gehad hier rond 10.30 uur staan ze stijf van het brood......het het is maar zo stil eng hoor.

Nou mensen het is 8 uur Robert gaat zich even klaar maken om broodjes te halen hier in de park winkel ik wens u allen wem heel goed weekend toe de vind ik leuk knop bevind zich hier onder het bericht en Robert vind het leuk als u daar massaal op klikt.

Prettig weekend.

Robert