HOMEPAGE - COLUMN - HET WEER - LINKS - FOTO - FILM - FUNNY - NEW

 

Wodka

01-02-2015

Zitten we er weer allemaal klaar voor? Waarvoor? Voor een mooi stukje tekst van Robert natuurlijk!!!!
Robert leest zoals gewoonlijk weer de krantenkoppen en houd het nieuws nauwlettend in de gaten en ik schrik me vanmorgen rot van een stukje tekst in de televaag die dus kopt DRONKEN POOL VALT UIT VRACHTWAGEN sjeeeezus hoe kan dit!!!! Dronken onder het rijden uit een vrachtwagen flikkeren? Na het stuk toch maar gauw even gelezen te hebben bleek dus dat de, let wel, stomdronken chauffeur met een litertje Wodka in zijn soddemieter zijn truck is ingeklommen en er toen uit is geflikkerd!! Het was volgens oog getuigen niet bekend of deze lieve poolse chauffeur nog weer wou gaan rijden of dat deze in zijn bedje wou kruipen om morgen de boel met een kater eens beter te gaan bekijken.
De Poolse vrachtwagenchauffeur is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Hij is er slecht aan toe. Zo eindigt de Televaag het stukje tsjaaa kan niet zeggen van wat sneu ofzo........ nu was Robert vroeger zelf ook geen heilige maar met een liter Wodka ongelooflijk!!! Een alcoholslot op alle trucks die binnen de EU willen rijden zou toch niet zo`n gek idee zijn alhoewel met een liter Wodka is het natuurlijk al knap al je de sleutel in het contactslot krijgt.... hahaha deze man doet mij trouwens wel denken aan die ene Duitser die zijn hele kop kapot had en die zelf met een big smile zei "Trinken und tanzen das geht nicht suzammen" waarop ik dus zeg ben je dan gevallen ofzo? Hij had de kop zodanig kapot dat het wel leek alsof die van een balkon op 4 hoog naar beneden was geflikkerd "Nee ik danste met andermans vrouw" zei die wederom met een big smile en ze was de moeite waard zei hij.

Whooow we dwalen te ver af, even kijken IS onthoofd tweede Jappaner, politie met getrokken pistolen in Groningen, niet echt nieuws dus. Nu hoor ik u denken onthoofding en pistolen geen nieuws???? Nou het word een beetje normaal in het nieuws. Ik wil een miljoen krijg je niet nou pats kop eraf en tegenwoordig lijkt het wel of half Nederland een pistool draagt soms denk ik wel eens of ik de enige ben die nog ouderwets is en geen pistool heeft....... oneenigheidje paf jij bent em... wel makkelijk als de politie je auto op de bon slingert in de Ebbingestraat te Groningen je pakt je Canik Dolphin 9mm knalt er een kogeltje of 5 op en je bent aanzienlijk goedkoper uit dan een parkeerboete in Nederland ik bedoel noodweer on toerekening vatbaar en je bent met 8 uurtjes schoffelen weer klaar toch? Let u er overigens wel op dat u het magazijn niet geheel leeg knalt!!!

Iedereen wist wat Bill Cosby deed!!! Ja ja lieve mensen dat hadden we niet van onze knuffelneger verwacht dat hij hem overal waar maar een gleuf inzat indouwde en dat het nu pas allemaal een beetje boven water komt na al die jaren van seksueel misbruik Robert denkt dat hij per ongeluk een pot te grazen heeft gehad en compleet afgeragt heeft!!! Kijk dan heb je een probleem!!! Ik bedoel als, ik ga geen namen noemen, de vrouw die het weer voorspelt bij RTV Noord en die een eigen programma daar heeft met de tekst : ...... bie de Boer! Als deze vrouw ineens beet gepakt word en mee word gesleurd richting de hooischuur en op een stropakje of 4 word verscheurd door Bill Cosby dan heeft Bill niks te vrezen hoor daar hoort die niks meer van, nou heeft de vrouw in kwestie pech dat Bill niet met een rood witte stok loopt of met een geleide hond waardoor de kans al klein is dat dit ooit gaat gebeuren, maar goed er word al gezegd door Roseanne dat Bill multimiljonair is en als die handig is maakt die het gewoon financieel even in orde en dan is het probleem zo weer uit de wereld.

Nou moet ik tegenwoordig als ik achter de computer zit bijvoorbeeld om dit te tikken een stoel naast mij zetten waar mijn bejaarde kater (13) Momfert dan wil liggen als ik dit niet doe krijg ik de hele tijd nagels in mijn zij totdat ik de stoel erbij zet en dan ist weer klaar. En maar zo uit het niets loopt het beest net het bureau op, kijkt me aan met 1 oog (die ander is eruit, oorlogswond) en wil geaaid worden!!! Ik aai hem hij loopt door draait zich om stopt weer ik geef hem een knuffel en hij gaat weer op zijn stoel liggen! Wat is dit nou dan weer? Het blijven rare beesten hoor, nou is dit wel onze enige volbloed met stamboom trouwens en heeft inmiddels 3 keer goud op de 100 meter muizen en 2 keer brons op vogels tot 5 meter hoogte en met de catfights in the neighbourhood 2 keer zilver en 1 keer olympisch goud. Jaja zoals u ziet een raskat! De naam Momfert komt net als de andere poes met de naam Stoffel uit de fabeltjeskrant, de ander kat heet Kleine, die moet nog steeds een naam hebben maar omdat die hier geboren is en Thijs hem toen Kleine poes noemde is die naam 6 jaar zo gebleven wel onze kampioen op 100mtr 500mtr en 1000mtr muizen en ook op de 100mtr sprint blijft hij een topkat! Ook jonge hazen sleept die mee naar huis en hoe heten die andere dingen uuuuuh waterhoentjes vind die ook lekker.

Yes voor de friesen en friesinnetjes is er weer hoop en het Groningerland lijkt gered. Door een Ransuiltje?
De in Friesland voor boeren veel overlast gevende veldmuizenplaag levert juist miljoenen prooidieren op voor vogels zoals de ransuil. Bioloog Harry Wijnandts schat dat alleen de ongeveer tweeduizend Friese ransuilen al twee miljoen muizen hebben opgepeuzeld.
Daarmee grijpt de bedreigde en landelijk in aantallen achteruitlopende vogelsoort de kans om weer terrein terug te winnen.
Wijnandts telt al acht jaar ransuilen in Friesland, in samenwerking met het Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden. Dit jaar komt de telling uit op 1740 ransuilen op 143 locaties, de zogenoemde winterroesten of slaapplaatsen. Het oude record uit 2009 van 1686 getelde exemplaren is daarmee gebroken.

Een Ransuil teller? Dan heb je toch ook tijd over? En hoe houd je die beestjes uit elkaar heeft hij niet 12 dezelfde uiltjes 140 keer geteld? Nu weet ik dat er weer mensen zijn die dit na gaan zitten rekenen en dus terug in de tekst gaan en dan zeggen heeeeey dat klopt niet wat Robert daar schrijft en dan moet ik bekennen en zeggen uw heb gelijk zal ik hem dan even voor u voor rekenen dan hoeft u het niet te doen, 1686 : 12 = 140,5 ja ja ik blijf met die halve zitten vraagt u zich vast weer af waarom neem je dan niet 2 ransuiltjes dan was het 1686 : 2 geweest en dan klopt het wel weer en word het 844!!!

Man man man wat komt er weer een hoop onzin uit dit toetsenbord vandaag maar weet je ik mag het zo graag doen! Waarom ik er dan mijn werk niet van maak? Tsja werk en hobby, prive moet je gescheiden houden als je dit elke dag voor je werk moet doen word het werk en daar moet je toch niet aan denken, ik bedoel als je hobby je werk word is je hobby pleiter, moeilijk? Voorbeeldje? Doen we maar niet want wat je allemaal schrijft op Facebouk word door de werkgevers tegenwoordig nauwlettend in de gaten gehouden en voor je het weet word je er op afgerekend! Als de werkgevers het hier nou zo druk mee hebben zullen er dan ook vacatures binnen dit soort bedrijven zijn? Ik bedoel: Gezocht een Facebook gluurder met ervaring het liefst van Duitse afkomst. Het lijkt me raar dat deze mensen er niet zijn ik bedoel als je als werkgever 100 man in dienst hebt en zeg 75% heeft Facebook dan moet je elke dag van 75 mensen ieder uur hun Facebook pagina`s in de gaten houden. Dan kan de werkgever in kwestie toch geen ander werk meer doen zelf? Robert is blij dat er in Facebook de optie verwijderen en blokkeren van Facebookvrienden is iets wat ik binnenkort eens even verder ga toelichten.

Nou mensen ik ga richting de punt van dit verhaal want er staat echt al weer genoeg onzin op mijn schermpje, en voordat de rekenwonders onder u nu gaan reageren met de mededeling heeeeeeee 1686 ransuiltjes : 2 = 843 en niet 844!!! Moet ik teleurstellen want Robert wist natuurlijk dat dit 843 moest zijn maar heeft er bewust 844 van gemaakt wedden dat je het hebt nagerekend? smile-emoticon

Fijne zondag, de vind ik leuk knop zit onderaan het berichtje en ook al vind je het niet leuk gewoon klikken!!!!!

punt.