HOMEPAGE - COLUMN - HET WEER - LINKS - FOTO - FILM - FUNNY - NEW

 

Update van God.

 

08-03-2014,

Gisteren kreeg ik op mijn Bijbel-app in mijn Huawei W2 telefoon voor de eerste keer een melding dat er een update was voor deze app. Whooow dacht ik bij mezelf, een regelrechte update van God? Is dat niet iets voor deze tijd? een update van je geloof?

Nederland houdt de hoogste kredietstatus die er is bij beoordelaar Moody's (AAA). Volgens het bedrijf zijn de vooruitzichten beter geworden. Die waren negatief, maar zijn nu stabiel. Dat heeft Moody's vrijdagavond gemeld.

Acties in Groningen, Robert stuit op vrijdag middag bijna in een nieuw fenomeen. Het werd bij de filemeldingen op Radio 1 rond 15:00 uur (vrijdagmiddag) een Facebook file genoemd.
Ik nam net een hapje van mijn vers geschilde sinasappel en ik kan u verzekeren dat ik maandag morgen de ramen van de truck nog even moet schoonmaken want de stukjes sinasappel kwamen door mijn neus naar buiten van het lachen!!!

We hebben het wel hoor hier in het Noorden! Facebook feestjes (Haren 2012 “Waar is dat feestje??? Hier is het feestje!!!”  en nu maar luisteren naar de Radio waar ze de boel vast gaan zetten! (radio 1 verkeersinformatie) “Waar staan de Facebook file`s vandaag Twan?” Proest whahahaaaaaa “HIER is die FILE!!!!” hahaaha uit kijken nou anders stik ik ook nog in mijn koffie.

,,Ik kom van een andere planeet.” Deze even treffende als legendarische woorden sprak de Rotterdamse zanger Lee Towers gisteravond uit in de Amsterdamse Stadsschouwburg, waar hij dé verrassingsact was op het 79 Boekenbal, dat als thema ‘buitenaards reizen’ had. Toch mooi dat ie het nu zelf ook einedelijk eens zo ziet.

De vis word duur betaald! Waar dit op slaat geen idee is vast weer zo`n geniale ingeving van mij, tsja dat heb ik maar zo. Wel lekker trouwens een lekkerbekje!

U zult wel denken geen nieuws vandaag? Nou er is meer dan genoeg maar het begon ook mij op te vallen dat ik steeds meer met de knip en plak functie van mijn pc tje doe (deed) of toch nog steeds doe, nou ja in ieder geval ik vind zelf dat er meer van mijn eigen hand moet komen dus vandaar een beetje weinig nieuws deze keer in de Blog van Gewoonrobert.

Gewoonrobert heeft de website handel net weer betaald dus de naam Gewoonrobert blijft weer zeker voor een jaar bestaan. Hoe lang is deze er eigenlijk al? Geen idee gaan we opzoeken en komen we later een keer op terug. (Wat Robert zegt doet hij maar soms moet je hem helpen herinneren tegenwoordig)

Harma Boer is een ….            (Maak de zin af, Jaap bedankt!)

Ging je vroeger met elkaar schuifelen, nu gaat jouw tiener schuren. En dat ziet er heel anders uit… Bij schuren staat het meisje voor de jongen en schuurt met haar billen tegen zijn kruis aan. Volgens onderzoekster Sylvia Holla belangrijk, omdat de jongeren door het lichamelijk contact als het ware leren hoe 'het' moet en wat voor opwinding dat teweeg brengt.

Toch is het schuren aan strikte regels gebonden. ”Jongens moeten het initiatief nemen. Als een meisje op een jongen afstapt, wordt dat als wanhopig gezien. Het gevolg is dat zowel timide jongens als meisjes die niet sexy worden gevonden, buiten de boot vallen.'
Wat daar de gevolgen van zijn, laat de onderzoekster liever over aan de psychologen, maar ze kan zich voorstellen dat als je lang van het seksueel leren wordt buitengesloten, dat je niet leert kennen en leert aangeven wat je leuk en lekker vindt en dat je op latere leeftijd onzekerder bent in bed.

Ook al klinkt het schuren heftig, het viel haar op dat tieners redelijk conservatieve denkbeelden hebben over seks, en dan gaat het vooral om jonge tieners. Zo kwam Holla er achter dat alles wat verder gaat dan zoenen pas geoorloofd is als je een relatie van een aantal maanden hebt. Houd je je daar niet aan dan word je daar behoorlijk op afgerekend door je leeftijdsgenoten.
Oudere tieners zijn wat milder. "Dan ontdekken ze gevoelens, fantasieën en verlangens bij zichzelf die hun eigen normen overschrijden, en zingen ze ook een toontje lager over wat anderen wel en niet mogen doen."

Zo hey, wie had dit gedacht zo`n stuk nadat ik het over Harma had, het kan dus wel! Maar goed schuren? Tsja fijn voor die kindertjes en als je het goed leest blijven lelijke wijven buiten beeld dus voor Harma was er in de huidige tijd niks anders te schuren geweest dan de koekenpan, met een schuursponsje met Jif.

Robert denkt dat zijn kat denken kan, of denkt u dat een kat niet denken kan? De kat denkt ook dat hij denken kan tenminste ik denk dat hij dat denkt, maar als ik denk dat hij dat denkt dan kan hij dus waarschijnlijk denken, denk ik. Nu kijkt hij mij aan en denkt waar denkt hij aan? Kutkat!! Denk ik (Dacht ik wel!)

Het hooggerechtshof in Canada heeft een man schuldig bevonden aan seksuele mishandeling omdat hij stiekem gaatjes prikte in zijn condooms voordat hij seks had met zijn partner. Hij kreeg 1,5 jaar cel opgelegd.
De vrouw verklaarde dat ze seks met de man had op voorwaarde dat hij een condoom zou gebruiken. Ze wilde niet zwanger raken. Hij wilde juist wel dat dit zou gebeuren en prikte de gaatjes in het voorbehoedsmiddel. Door de vrouw zwanger te maken wilde hij hun verslechterende relatie redden.
Uiteindelijk raakte de vrouw inderdaad in verwachting maar in de rechtbank in Ottawa kon niet worden bewezen dat dit door de gaatjes in de condooms kwam. De rechters concludeerden wel unaniem dat de man de vrouw seksueel had mishandeld.

Man, man, man wat een ellende in de Wereld zeg, Robert doet sinds kort samen met Tineke de opmaak in ons dorpskrantje de Tilproat. Onze eerste ontwerp is al via een usb stickie bij de drukker beland, gedrukt opgehaald en vervolgens ook al rondgebracht.
Toen ik het las prachtig om je eigen werk op papier gedrukt te zien. Tevens grappig om naderhand toch nog kleine en grote fouten van jezelf te zien maar goed daar gaan we aan werken! (oplage 220 stuks)

Een auto is op de kop in de weiland beland na een ongeluk met een lesauto. Het is nog onbekend hoe het ongeluk gebeurd is en wat de toestand van de inzittenden is.
Sjezus dus voor deze zijn rijbewijs heeft al een auto total los gereden? Hihi.

Nou we naderen zo langzaam aan het einde van deze blog even kijken heb ik alles? Meer van mezelf, beetje nieuws, Harma afgezeikt, pikant nieuws, zo geil als een bossie siepels damn kijk ik dacht al ik vergeet wat!
In de rubriek zo geil als een bossie siepels in Augustus wil ik niemand minder dan J-Lo nomineren voor deze keer waarom? Leest u het nu volgende stukje maar eens.

Dat J-Lo (Jennifer Lopez) volop geniet van haar tweede jeugd zal niemand zijn ontgaan. Nu is het ook goed te horen in haar nieuwe muziek.
De mooie alleskunner heeft I Luh Ya PaPi (feat. French Montana) gemaakt met wel een wel heel stoute songtekst.
Zo zingt ze onder meer: 'Give it to you right in the car, that’s you/We can first give you some of this, that’s you/And you’re all loving that J.Lo, true'.
En vol vertrouwen over haar eigen lijf: 'Got that hourglass for you, baby, look at these legs, wat dan als resultaat zou moeten hebben: 'Pull your trigger, go and get your gun up'.

Kijk Harma!!! Zo kan het ook!

Mensen ik wens u allen een prettig weekend en denk erom het word mooi weer, dus veel enthousiaste motorrijders op de weg dit weekend. De like of vind ik leuk knop nog steeds links onderaan dit stukje dus ik zou zeggen klik er even op, waarvoor alvast mijn dank.

Robert®

Ps. Sorry Harma.